Hemato Adminıstarator
Mesaj Sayısı : 282 Rap Gücü : 20715 Kayıt tarihi : 15/08/10 Yaş : 29 Cinsiyet : Nerden : Ä°stanbul
| Konu: metin2 pvp server Işınlanma Yüzüğü Yapma 3rd Şubat 2011, 09:30 | |
| Bu Yüzüğün Işınladığı Bölgeler; * Her Krallığın 1. Ve 2. Köyleri * Yılan Vadisi Ve Devler Diyarı * Örümcek Zindani 1. ve 2. Kat Başı ve Sonu * Buz Zindanı Vadi Girişi Kapısı * Buz Zindanı İçerisi Giriş Bölümü * Buz Zindanı 1. Kat Sonu * Doyum Paper Ortası * Doyum Paper Yaşlı Adamın Yanı * Şeytan Kulesi Girişi, Giriş Bekçisi Yanı * Kızıl Orman Başlangıcı * Kızıl Orman Ortaları * Kızıl Orman Sonu * Orman * Seungryong Vadisi * Sohan Dagi * Yongbi Çölü * Tapınak[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Rar Şifresi -- batu_14Anlatımımıza Geçelim; * Öncelikle Filezilladan FTP'mize Bağlanıyoruz ve Sonra, * /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest/ < Bu Dizine Geliyoruz.
* Daha Sonra İndirmiş Olduğunuz RaR'n İçinde ki Dosyayı Bu Bölüme Atıyoruz.
* Aynı Bölümde "hongkong_list" Adında Bir Dosya Mevcuttur Onu Açıp Dosyanın En Alt Kısmına İniyoruz Oraya "move_ring2.quest" Ekleyip Kapatıyoruz ve Kaydediyoruz. [Sadece Tırnak İşaretinin İçindekileri Yazınız.]
* Filezilla FTP'mizle İşimiz Bitti Onu Kapatabilirsiniz.
* Ve Şimdi Putty yada Virtual Pc Artık Hangi Program Varsa Onu Açıyoruz.
* cd /../usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/qu est [ENTERLAYIN]
* sh make.sh [ENTERLAYIN]
* Bu İşlemleri Yapmanızın Ardından Bir Yükleme Başlıyacaktır.
* Yükleme Bittikten Sonra İse,
* cd /../root [ENTERLAYIN]
* Ve En Son Olarak Serverınıza Reboot Atınız.
Yeni Işınlanma Yüzüğünüz Hayırlı Olsun.
Işınlanma Yüzüğünün Kodu: 40002'dir. Yapamayan Arkadaşlar Konu Altında Belirtirlerse Yardımcı Olabilirim. Batu_14 Alıntıdır..!İyi Forumlar..! | |
|
66ysk66 Üye
| Konu: Geri: metin2 pvp server Işınlanma Yüzüğü Yapma 17th Nisan 2011, 00:43 | |
| ben ekledim de tıklanıor yardım | |
|